Spektrum Kiadó
H-1406 Budapest, Pf.: 92

<< >>

Kiemelt cikkeink

Rácsostartó

Vékonyfalú acél profilokból

Kotormán István

Kőzetgyapot

A szálas hőszigetelések új generációja

Lestyán Mária

Könnyűbeton

Erkélyépítés

Liapor

ALUTA szakmai konferencia – Válságon innen, válságon túl

hétfő, augusztus 30, 2010 @ 11:08 DU. Author: Révúti Károly

1999-ben a hazai piacvezető alumíniumszerkezet-gyártók és -építők egy csoportja felismerte, hogy a hatékony gazdasági érdekvédelem, továbbá a folyamatos szakmai fejlődés megvalósításához elengedhetetlenné vált egy önálló és kezdeményező képviseleti szerv létrehozása. Az azóta eltelt immár 11 év széleskörű szakmai tevékenysége, és az évről évre dinamikusan növekvő taglétszám bizonyíték az ALUTA ALUMÍNIUM ABLAK ÉS HOMLOKZAT EGYESÜLET létjogosultságára.

Az Egyesület fő célkitűzései között szerepel, hogy a szervezet szakmai kompetenciáját prezentálja és erősítse, valamint saját tagjainak szakmai fejlődését elősegítse. Ennek érdekében évente saját konferencia keretében teszi elérhetővé a hazai és nemzetközi tapasztalatokat. A konferencián elhangzó előadásokra évről évre egyre többen kíváncsiak: a gyártók, és profilforgalmazók mellett az építőipar számos szegmensének szereplője képviselteti magát. Számukra a színvonalas előadásokon túl a MÉK és MMK által felajánlott kreditpontokért is érdemes ellátogatni a konferenciára.

A 2010. november 18-án megrendezésre kerülő konferencia a jövőbe mutató nemzetközi tendenciák mellett a válság építőiparra gyakorolt hatásait is vizsgálja, ezzel kapcsolatban neves szakemberek osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. Hagyományosan, a konferencia kísérő eseménye az ALUTA Nívódíjak ünnepélyes átadása. A rendezvény helyszíne ezúttal is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Díszterme.

Jelentkezés és további információk: www.aluta.hu

Be Sociable, Share!

parajumpers pas cher parajumpers pas cher tn pas cher nike tn pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online woolrich outlet woolrich outlet moncler outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose saldi golden goose saldi