Spektrum Kiadó
H-1406 Budapest, Pf.: 92

<< >>

Kiemelt cikkeink

Rácsostartó

Vékonyfalú acél profilokból

Kotormán István

Kőzetgyapot

A szálas hőszigetelések új generációja

Lestyán Mária

Könnyűbeton

Erkélyépítés

Liapor

CEP® Passzívház Expo – Az energiahatékony építészetről és felújításról szóló kiállítás másodszor Budapesten

szerda, augusztus 4, 2010 @ 08:08 DE. Author: Révúti Károly

A CEP® Clean Energy & Passive House Expo Nemzetközi Kiállítás és Konferencia az Energiahatékony és Intelligens Épületekről 2010. október 27-28-án új néven, de a korábbihoz hasonló feltételekkel kerül megrendezésre Budapesten , a budakeszi úti Europa Hotels & Congress Centerben. A kiállításon az energiahatékony épületek és felújítás területéről valamint a legújabb termékekről, technológiákról, szolgáltatásokról és innovációkról kaphat áttekintő képet. A piac aktuális trendjeit szintén beépítjük a kiállítás és a konferenciák koncepciójába. 2010-ben a kiállítás az energiahatékony és intelligens épületekre, kiemelten a középületekre és ezek energiahatékony felújítására, valamint a Magyarországon is egyre ismertebb passzívház technológiára fókuszál.

A CEP® fő témakörei:
– energiahatékony építés és felújítás: épületenergetika ablak, ajtó, homlokzatvédelem, műemlékvédelem, környezetbarát építőanyagok, hőszigetelés, fal- és tetőszerkezetek, szolár, világítástechnika, geotermia
– energiahatékony és intelligens épületek: alacsony energiájú házak, fából készült épületek,
smart home
– passzívház és passzívház technológia kritériumai, minősítés módjai
– energiatanácsadás, építés-felújítás finanszírozása és az új támogatási rendszerek

A kiállítás keretében megrendezésre kerülő szakmai konferenciákon megismerhetjük hazai és külföldi neves tervezők és szakértők tapasztalatai alapján szerzett gyakorlati alkalmazások lehetőségeit, átfogó képet kaphatunk az alkalmazható passzívház technológiákról és meghallgathatjuk a nemzetközi és magyar gyakorlat példáit. A kiállítóknak lehetősége van bemutatni szakmai tevékenységüket a konferenciákon vagy a Kiállítói Fórumon.

A rendezvény erős hazai szakmai támogatottságot élvez, szakmai partnereink között tudhatjuk többek között a Magyar Passzívház Szövetséget és a Magyar Épületgépészek Szövetségét, valamint a vezető szaklapokat is.

A rendezvény a 2010. október 27. és november 14. között megrendezésre kerülő Zöld Építészeti Napok része, amely az energiahatékony építés, felújítás, passzívházépítés, könnyűszerkezetes készházépítés és a fenntartható településfejlesztés jegyében létrehozott rendezvénysorozat. Az esemény keretében kerül sor a Lakás- és Épületenergetika Tanács (LÉT) következő ülésére is.

További információt talál a kiállítás tematikájáról a www.cep-expo.hu weboldalon.

Be Sociable, Share!

parajumpers pas cher parajumpers pas cher tn pas cher nike tn pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online woolrich outlet woolrich outlet moncler outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose saldi golden goose saldi